Vďaka Stopalergu som vysadil lieky

Stopalerg užívam už tretí rok. A to je aj obdobie, ktoré som strávil bez antihistaminík na predpis. Trápi ma alergia na rôzne druhy tráv a v minulosti som sa nezaobišiel bez častých návštev alergológa a farmaceutík na predpis. Pred tromi rokmi som sa na internete dostal k Stopalergu, ktorý mi výrazne pomohol v zvládnutí mojej alergie.

Stopalerg užívam na potlačenie príznakov počas obdobia, kedy sú alergény najagresívnejšie, a preventívne počas celého roka. Dávkovanie si prispôsobujem sám, ani počas “sezóny” si však nedávam viac, ako 3 tabletky denne. V kľudnejších obdobiach si vystačím s jednou a Stopalerg kombinujem s ďalšími prírodnými doplnkami, ktoré cielene podporujú imunitu, ako hliva ustricová a rakytník. Po kvapkách na predpis siahnem iba počas najhorších alergických záchvatov a nebýva to často.

Okrem úľavy od alergie vnímam ako veľký benefit Stopalergu významné posilnenie imunity. Chrípkovými obdobiami prechádzam bez zdravotných problémov, už tri roky ma bežné sezónne choroby obchádzajú. Stopalerg je prírodný, nemá vedľajšie účinky a mne pomáha už dlhé obdobie. Ak ste alergik, určite ho odporúčam vyskúšať.

Igor Malý

Späť do obchodu