Ako mi Stopalerg pomohol

Stopalerg mi odporučila kamarátka. Ak nie som akurát na materskej s jedným z mojich troch detí, nájdete ma v labáku. Preto bolo pre mňa primárne zloženie. Je neškodný, prírodný, za pokus to určite stálo.

V mojej rodine nájdete pestrú paletu alergií. Niekedy mám pocit, že sa neriadime bežným kalendárom, ale tým s alergénmi. A dodržujeme ho poslušne. Je to veľmi obmedzujúce, najmä keď ste tehotná žena, alebo máte dieťa a vidíte, ako sa stále škriabe a jediná voľba sú nie najšetrnejšie chemické prípravky rôzneho zloženia, napríklad kortikoidy.

Stopalerg pomohol mne, najstaršej dcére aj manželovi. Účinky vidíte takmer okamžite, hovorím doslova o dňoch. Ja som ho ocenila najmä v tehotenstve a počas kojenia, kedy som nemala iné vhodné možnosti na potlačenie príznakov alergií, ktoré sa mi práve v tomto období rapídne zhoršovali. Prvé dve tehotenstvá som pretrpela, počas tretieho som brala Stopalerg. Rozdiel bol obrovský.

Pravidelne produkt užíva aj moja 8 ročná dcéra, ktorá trpí atopickým ekzémom. Práve u detí má Stopalerg podľa mňa význam, keďže po ňom nie sú utlmené, nemá vedľajšie účinky a jeho prírodné zloženie je bezpečné.

Manžel je na tom najhoršie. Záchvaty príznakov alergie ho niekedy dovedú až k práceneschopnosti. Niektoré lieky jeho telo síce stále potrebuje, ale vďaka Stopalergu sme výrazne znížili dávky. A dokonca ak ho začne užívať v dostatočnom predstihu pred nástupom alergénov, ideme s chémiou ešte nižšie.

Stále sme pod dohľadom lekára. Okrem manžela sme však dcéra aj ja bežné lieky úplne vysadili. Stopalerg našej rodine výrazne zvýšil kvalitu života a naše telá odľahčil od množstva chémie, ktorá do nás prúdila takmer na dennej báze. Stopalerg nám pomáha už dva roky, užívame ho počas dní kedy bojujeme s alergiou, ale dôležitá je podľa mňa prevencia. Sama som na sebe vyskúšala, že dobré je začať užívať už pred obdobím, kedy alergia nastupuje.

Stopalerg nie je zázrak, ale keď vidíte, ako sa vaša 8-ročná dcéra s atopickým ekzémom na ramenách a tváričke po Stopalergu prestane škriabať, a choré miesta sa zo dňa na deň čistia a liečia, malým zázrakom pre vás určite bude.

Zuzana Stachová Sejáková
Späť do obchodu