K alergii môžete prísť aj v staršom veku, a poriadne vás prekvapí

Minulý rok som napísala blog o svojej skúsenosti so Stopalergom. Nedávno som ho odporučila ďalšiemu členovi našej rodiny, mojej 83-ročnej babičke.

V tehotenstve mi Stopalerg pomohol prekonať silné prejavy alergií a dávam ho aj svojim deťom, keďže som spokojná s jeho prírodným zložením a absenciou vedľajších účinkov.

Prednedávnom som ho ponúkla a nasadila aj mojej 83-ročnej babičke. Bola v tej dobe hospitalizovaná, keďže dlhodobo trpí ochorením srdca a tiež tráviacimi ťažkosťami súvisiacimi s črevami.

Počas pobytu v nemocnici sa sťažovala na časté svrbenie chrbta, ktoré sa stupňovalo, a stalo sa v krátkom čase neznesiteľným. Miesta mala červené, podráždené, nemocničné lôžko jej to svojím nepriedušným materiálom len zhoršovalo.

Lekári sa samozrejme sústredili na život ohrozujúce zdravotné problémy a nepríjemné svrbenie a pálenie nestavali pri liečbe medzi priority. Babička dostala na zmiernenie príznakov masť na báze kortikosteroidov, avšak keď som jej postihnuté miesta natierala, pripomenuli mi atopický ekzém, ktorým v rodine trpíme, čo ma prekvapilo, keďže babka nie je alergik a nikdy ekzém nemala.

Skúsila som jej však nasadiť Stopalerg, začali sme dávkovaním 2 tablety 3-krát denne a do 24 hodín najhoršie svrbenie ustúpilo a babke sa uľavilo. Príznaky a zapálené ložiská ustupovali naďalej a postupne sme prešli na dávkovanie raz denne po 2 tabletky.

Verím, že Stopalerg môže byť, po porade s lekárom, pomocou aj pre starších ľudí, u ktorých sa môže kvôli rôznym liekom a liečebným postupom, postupom veku a rôznym iným faktorom, rozvinúť alergia aj v neskoršom veku.

Späť do obchodu