COVID: Čo má spoločné vírusová infekcia a alergia?

Vírus, rovnako ako alergén, spúšťa komplikovanú kaskádu reakcií, ktoré končia uvoľnením histamínu (pri alergii) alebo prienikom vírusu do bunky (COVID-19).

 

Na to, aby sa spomínané reakcie spustili, potrebujú vírus, ako aj alergén, preniknúť do bunky.

 

 A práve tu je ich spoločný menovateľ. Pri kontakte vírusu alebo alergénu s bunkovou membránou sa aktivuje enzým, serínová proteáza, ktorá zabezpečí narušenie, dočasné otvorenie bunkovej membrány pre vstup škodcu (vírus, alergén).

 

Ovomukoidy, obsiahnuté v prípravku Stopalerg, dokážu tento enzým (serínovú proteázu) zablokovať, a vďaka tomu sa nerozbehne alerghická reakcia pri kontakte s alergénmi. Rovnako tak sa vírus COVID-19 nedostane do bunky. Jednoducho, brána sa neotvorí.

 

Pri pravidelnom užívaní tabliet Stopalerg  pomôžete organizmu bojovať proti rozvoju alergie a vírusovej infekcie, a minimalizujete ich vplyv na zdravotný stav vášho organizmu.

Pre tých, ktorí chcú vedieť viac: Aký je mechanizmus prieniku vírusu do bunky? Pre vstup vírusu do bunky je potrebná interakcia vírusu s bunkovým receptorom ACE2 a súčinnosť TMPRSSA (type II transmembrane serine protease – transmembránová serínová proteáza typ II). Vírusový S proteín sa pomocou RBD viaže na bunkový receptor ACE2. Potom sa TMPRSSA naviaže na tento komplex a odštiepi ACE2 receptor, čím je S proteín aktivovaný – vírus môže vstúpiť do bunky a začať ovládať bunkový aparát. (https://vedanadosah.cvtisr.sk/priroda/biologia/co-vieme-o-koronaviruse-sars-cov-2/)

 

S pomocou extraktu z Cordyceps v produkte Air7 podporíte aj bunkovú imunitu pľúc.

  • Prípravok so špeciálnym zložením pre zdravie pľúcneho tkaniva
  • Poskytuje vysokú ochranu proti pôvodcom ochorení horných dýchacích ciest
  • Antioxidanty chránia pred voľnými radikálmi
  • Zlepšuje schopnosť pľúc absorbovať kyslík
  • Zvyšuje odolnosť imunitného systému a pľúc voči rôznym ochoreniam

Nedajte alergénom a vírusom šancu!

 

 

stopalerg-nove-balenie Air7_box_SK_arnyek

Späť do obchodu