V bratislavskej lekárni Santal majú Stopalerg radi

Ak hľadáte kvalitné bioprodukty a rôzne tipy prírodnej liečby, v lekárni Santal na Dobrovičovej ulici v Bratislave vám radi fundovane poradia. Klasické lieky založené na chémii tam nájdete samozrejme tiež, veď ľuďom pomáhajú a fungujú, ale mali by sa odporúčať len vtedy, keď je to nutné. Ak napríklad beriete nejaké lieky celé roky, v lekárni sa s vami radi porozprávajú, aby pochopili vašu situáciu.

Môže sa to týkať bolestí, migrény, či iných neduhov a ak existuje možnosť podpornej prírodnej liečby alebo možnosť celkom prejsť na alternatívne spôsoby, fundovane vám odporučia možné alternatívy.

Podobne je to aj s veľmi rozšírenými alergiami, ktoré tiež patria medzi chronické neduhy. Stopalerg tak v lekárni Santal rozhodne nájdete a ochotne vám poradia, ako ho dávkovať. „Stopalerg považujeme za výbornú voľbu proti alergiám. Ovomukoidy obsiahnuté v prášku z prepeličích vajec fungujú a sú odobrené reálnymi klinickými štúdiami. Stopalerg tak zapadá do našej filozofie, ponúkať ľuďom funkčný a zároveň šetrný spôsob úľavy od alergií," hovorí odborná zástupkyňa lekárne Santal, PharmDr. Marta Horváthová.

Späť do obchodu